Program

Välkommen till premiären av Karlstad Golf Festival 16–18 juni 2022, en festival över tre dagar med golf, mingel, nöjen och golf. Sveriges första och största Golffestival för amatörer.

En oförglömlig upplevelse!

Tredagars partävling på tre banor i Karlstad och Hammarö!

  • Texas Scramble – Bryngfjorden Golf
  • Greensome – Hammarö GK
  • Fyrboll Bästboll – Sommaro Golf

I programmet ingår golftävlingar under tre dagar inklusive lunch på golfklubben.

Vi kommer att ha After Golf både torsdag och fredag hos våra samarbetspartners. Här bjuds på underhållning och VIP erbjudanden!

På lördag avslutas festivalen med bankett på Nöjesfabriken i Karlstad. Här bjuder vi på mat, dryck och underhållning i toppklass! På scen kommer Markoolio med gäster att underhålla natten lång.

Ett prisbord till ett värde av 80 000 kronor- Första pris i samtliga klasser är en golfresa till Villamoura i Portugal inkl. flyg, hotell, frukost, middag och greenfee. Dessutom dagsvinnare, lottvinnare, närmast hål och andra specialtävlingar under festivalen.

Häng med på banketten den 18 juni även om du inte spelat i tävlingen. Nu erbjuder vi biljetter som gäller för endast banketten för 595 kronor per person. Då ingår grym underhållning, mat och viss dryck.

Boka din plats genom att maila: info@karlstadgolffestival.se

Kvinnlig deltagare under Karlstad golf festival
Utslag på Karlstad golf festival
Green på Karlstad Golf festival

Middag, underhållning & restauranger

Njut av Karlstads nöjesliv där vi varje dag har vi After Golf med underhållning. Anmälan ger dig tillgång till VIP-paket och VIP-entré till Karlstads nattliv och förmånliga erbjudanden från våra partners.

På lördagen avlutas festivalen med en stor bankett och underhållning på Nöjesfabriken med liveunderhållning av högsta klass.

Restaurangbesök efter Karlstad golf festival
Bryggudden i Karlstad golf festival
Fest på Karlstad golf festival